× Search

Corona virus

Belangrijke informatie over de opvangregeling

SuperUser Account 0 548

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

Alle lessen worden geschorst, we vragen zoveel mogelijk je kind zelf op te vangen. ( Niet door grootouders= risicogroep!) De school heeft een minimale bezetting voor opvang van leerlingen waarvan de ouders moeten gaan werken.

Corona virus

Extra communicatie mbt het corona virus

SuperUser Account 0 1082

Na overleg met het departement Onderwijs gelden vanaf vandaag nieuwe maatregelen mbt het Corona virus.  De eerder gecommuniceerde richtlijnen blijven verder van kracht.  Blijf dus waakzaam voor ziektesymptomen bij onze leerlingen: neem de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen om het risico op besmetting te vermijden, leerlingen die ziek zijn blijven thuis.

De bussen blijven rijden.

 

Mer info: 

Onderwijs Vlaanderen – Informatie over het coronavirus voor ouders

www.info-coronavirus.be

Tel: 0800-14689

RSS
1234

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.