× Search

Corona Update

Mededeling van de directie

Paul Tondeleir 0 239

Beste ouders,

Waarschijnlijk hebben jullie afgelopen vrijdag ook vol verwachting geluisterd naar het bericht van de veiligheidsraad mbt de heropstart van het onderwijs.

In de pers werd reeds gecommuniceerd dat we gefaseerd zullen opengaan vanaf 15 mei. Ook in Berkenbeek zal dit zo zijn. Wat betreft het buitengewoon onderwijs zijn deze richtlijnen voor opstart  (welke groepen eerst ) anders dan die van het gewone onderwijs.

We willen zo maximaal mogelijk de veiligheid van onze leerlingen en ons personeel centraal zetten. Momenteel zijn wij volop bezig met het bekijken van de richtlijnen, deze te vertalen naar onze specifieke werking en doelgroepen en dit zowel voor de leerlingen die naar de opvang moeten als voor de groepen die heropstarten.

We begrijpen dat jullie als ouder nog met heel wat gerichte vragen zitten ... toch willen we jullie vragen om ons de tijd te geven ons goed voor te bereiden. Van zodra we meer duidelijkheid hebben (welke kinderen mogen komen, wanneer, welke maatregelen nemen we ,...), zullen we dit uiteraard communiceren.

Tot slot : een dikke pluim voor jullie : voor het doorzettingsvermogen, voor jullie geduld, voor de samenwerking ... samen zijn we sterk en kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen verder leren en ontwikkelen!

Team Berkenbeek

Berkenbeek Sneukeltocht

Editie 2020

Paul Tondeleir 0 779

De Sneukeltocht 2020 gaat spijtig genoeg niet door. Hopelijk kunnen we deze editie volgend jaar rijden... 
Het weer is fantastisch en we mogen nog fietsen. Wat is er dan leuker om tijdens je vrije tijd een sneukeltocht van één van vorige edities te fietsen.
Al het lekkers kunnen we dit jaar niet bieden, maar we willen jullie wel laten genieten de prachtige fietsroutes van de voorbije jaren
Wil je de school bedanken voor dit initiatief, dan kan je altijd een bedragje storten op onze vrije giftenrekening van onze school, met vermelding: 'Bedankt Sneukeltocht, tot volgend jaar.' VZW Berkenbeek BE76 7360 0567 7695

Aanbod Plantendagen 2020

Bekijk hier reeds het aanbod aan perkplanten voor 2020

Paul Tondeleir 0 1309

Plantendagen Berkenbeek via webshop !

Omwille van de corona-maatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar onze plantendagen anders te organiseren.
U kan vanaf 25/04/2020 plantjes bestellen via onze webshop.  U krijgt dan een ordernummer die u moet vermelden in uw overschrijving.  Als de betaling in orde is, ontvangt u een mail waarin staat wanneer u uw bestelling kan ophalen.  Kan u echt niet digitaal bestellen, dan mag u ook uw bestelling telefonisch doorgeven aan de school.

Bekijk hier reeds ons aanbod aan perkplanten...

Corona virus

Belangrijke informatie over de opvangregeling

Paul Tondeleir 0 1043

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist om de lessen te schorsen in alle scholen om de verdere verspreiding van het coronavirus in te dijken en de kwetsbare groepen te beschermen.

Alle lessen worden geschorst, we vragen zoveel mogelijk je kind zelf op te vangen. ( Niet door grootouders= risicogroep!) De school heeft een minimale bezetting voor opvang van leerlingen waarvan de ouders moeten gaan werken.

RSS
12345

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.