Search
× Search
woensdag 16 januari 2019

Veldtoertocht

Op 10 februari organiseert de school Berkenbeek, school voor buitengewoon onderwijs te Wuustwezel, een veldtoertocht. Deze toertocht gaat door op grondgebied Wuustwezel, doorheen de plaatselijke natuur. De opbrengsten van deze activiteit gaan integraal naar onze school.

Ontbijt Spectrum

Ontbijt Spectrum op zondag 24 maart 2019 in GC 't Schoolhuis Theo Verellenlaan 88
tussen 8u30 tot 9u30 en 10u30 tot 11u30

Bloemschikken

Maak samen met ons een zeer mooi lentestuk. 
Alle materialen, koffie, cake en koek zijn tijdens de workshop geheel inbegrepen.
Het enige waar u zelf voor zorgt is een schort, een snoeischaar, een mesje en een doos om het bloemstuk in te vervoeren.

Plantendagen

Van 3 tot 5 mei 2019 kan je weer plantjes kopen op Berkenbeek. Een uitgebreid assortiment van éénjarigen en een grote keuze van groenten en kruiden. Kwaliteit voor een leuke prijs. En je steunt er onze leerlingen mee!

Bouwfeesten

Berkenbeek en revalidatiecentrum nodigen u uit voor onze bouwfeesten.Een volleybaltornooi, een toeristische fietstocht, een Viking kubbtornooi, een quiz-avond en een restaurant op zaterdag en zondag. Doorlopend terras. Op zondag houdt Berkenbeek zijn open-deur. 

Sneukeltocht

Zin in een lekkere, geanimeerde fietstocht? Je krijgt ontbijt, aperitief, soep, warme maaltijd en dessert op verschillende stopplaatsen in een mooi landelijk kader.

RSS

Agenda en Evenementen

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze school. Als school voor buitengewoon onderwijs kunnen wij door deze middelen ons onderwijs nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke ontwikkelingsbehoeften van onze kinderen.

Financiële giften zijn welkom op rekening van onze school VZW Berkenbeek BE76 7360 0567 7695  (BIC: KREDBEBB)

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Berkenbeek buitengewoon onderwijs
Nieuwmoerse Steenweg 113
2990 Wuustwezel
T: 03/669.68.19 (Basisschool)
T: 03/669.67.73 (Secundaire school)
M: info@berkenbeek.be
W: www.berkenbeek.be

Copyright 2019 door Berkenbeek B.O.