× Search

Corona nieuwsberichten

Published on vrijdag 29 mei 2020

Mededeling

Beste ouders, opvoeders,

U hoorde het zelf ... er is heel wat te doen over het herstarten van het onderwijs en helaas... geen nieuws over alle knelpunten in het BuO.

Deze blijven wat ze zijn , met voorop het busvervoer!

Hoe graag we jullie allen weer maximaal willen ontvangen... als jullie kinderen niet op de bus kunnen, betekent dit dat je hen zelf moet brengen... Dagelijks zoveel auto's op onze parking, is onmogelijk en tegen alle veiligheidsregels in.

We zullen - na de communicatie van woensdag - dus nogmaals onze plannen aanpassen om jullie kinderen / onze leerlingen, op een veilige manier ( gespreid ) te kunnen verwelkomen.

Momenteel wijzigt er niets (ook niet voor de kleuters) voor 8 juni. 

De leerkracht contacteert jullie volgende week over de praktische uitrol.

We houden jullie op de hoogte.

Comments (0)Number of views (123)

Author: Paul Tondeleir

Categories: Corona

Tags:

Print

AANBOD

ONS TEAM

CONTACTEER ONS

NIEUWS

Jaarthema BuSO

Nieuwsbrieven Lagere School

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.