× Search

Corona nieuwsberichten

Paul Tondeleir
/ Categories: Corona

Mededeling

Mededeling van de directie

Einde schooljaar, anders dan anders, oudercontacten digitaal of aan huis, afscheid nemen in bubbels, proclamatie schoolverlaters zonder ouders,...ja het Coronavirus heeft ons wat aangedaan. Toch hebben we het gevoel dat we dit schooljaar fijn hebben kunnen afsluiten. We wensen dan ook iedereen een deugddoende vakantie met familie en vrienden...misschien dit jaar iets dichter bij huis dan anders, maar daarom niet minder genieten.

Verder geven we nog graag wat info mee van onze lagere school:

  • Inschrijven voor zomerschool kan nog tot 3 juli : graag mailen naar:  veerle.konings@berkenbeek.be  met daarin : naam - achternaam - klas / groep van - dagen waarop je naar de zomerschool komt  - mailadres en telefoonnummer waarop we jullie kunnen bereiken.
  • De klasgroepen voor volgend schooljaar zullen uithangen vanaf 8 juli.
  • Bij de start van het nieuwe schooljaar houden wij steeds een eerste kennismakingsmoment voor al onze leerlingen. Dit heeft plaats op donderdag 27 augustus U bent welkom met uw kind  tussen 17.30 tot 19.00.
  • Wij starten terug op dinsdag 1 september, hopelijk in normale modus. Indien het Coronavirus toch roet in het eten komt gooien, informeren wij u via de website.

Hou dus ook in de vakantie de website goed in de gaten!

Fijne vakantie!

Nieuwsbrief lagere school juni 2020

Previous Article Mededeling
Next Article Mededeling
148

AANBOD

ONS TEAM

CONTACTEER ONS

NIEUWS

Jaarthema BuSO

Nieuwsbrieven Lagere School

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.