× Search

Corona nieuwsberichten

Tombolakaarten bouwfeesten 2020

Tombolakaarten bouwfeesten 2020 blijven geldig. Verkoop loopt door tot september. Kaarten ten laatste terug op vrijdag 25/09/2020, trekking wordt voorzien op maandag 28/09/2020. Prijzen af te halen tot 30/11/2020.

Corona Update

Beste ouders,

Waarschijnlijk hebben jullie afgelopen vrijdag ook vol verwachting geluisterd naar het bericht van de veiligheidsraad mbt de heropstart van het onderwijs.

In de pers werd reeds gecommuniceerd dat we gefaseerd zullen opengaan vanaf 15 mei. Ook in Berkenbeek zal dit zo zijn. Wat betreft het buitengewoon onderwijs zijn deze richtlijnen voor opstart  (welke groepen eerst ) anders dan die van het gewone onderwijs.

We willen zo maximaal mogelijk de veiligheid van onze leerlingen en ons personeel centraal zetten. Momenteel zijn wij volop bezig met het bekijken van de richtlijnen, deze te vertalen naar onze specifieke werking en doelgroepen en dit zowel voor de leerlingen die naar de opvang moeten als voor de groepen die heropstarten.

We begrijpen dat jullie als ouder nog met heel wat gerichte vragen zitten ... toch willen we jullie vragen om ons de tijd te geven ons goed voor te bereiden. Van zodra we meer duidelijkheid hebben (welke kinderen mogen komen, wanneer, welke maatregelen nemen we ,...), zullen we dit uiteraard communiceren.

Tot slot : een dikke pluim voor jullie : voor het doorzettingsvermogen, voor jullie geduld, voor de samenwerking ... samen zijn we sterk en kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen verder leren en ontwikkelen!

Team Berkenbeek

Corona Update

Wij melden jullie dat (helaas) alle grote schoolactiviteiten (bouwfeesten, sneukeltocht, vormsel / eerste communie, meerdaagse uitstappen ) NIET zullen doorgaan dit verdere schooljaar. Onze plantendagen gaan WEL door.

Inmiddels zijn wij al in volle voorbereiding met het uitzoeken hoe we veilig en gezond een nieuwe opstart kunnen maken. Meer info krijgen jullie zeker, indien de richtlijnen hierover duidelijk zijn.

Bij vragen kan u steeds terecht  :

  • bij de leerkracht : mbt vragen over het aanbod,uw kind
  • bij de sociale dienst (gezondheidsadviseur) : voor maatregelen mbt corona : 03/669.68.19 (Ingrid / Danaë / Dorien)

Plantendagen

Plantendagen Berkenbeek via webshop !

Omwille van de corona-maatregelen zijn we genoodzaakt dit jaar onze plantendagen anders te organiseren. U kan vanaf 25/04/2020 plantjes bestellen via onze webshop. U krijgt dan een ordernummer die u moet vermelden in uw overschrijving.

Als de betaling in orde is, ontvangt u een mail waarin staat wanneer u uw bestelling kan ophalen. Kan u echt niet digitaal bestellen, dan mag u ook uw bestelling telefonisch doorgeven aan de school.

Onze webshop kan je vinden op plantendagen.berkenbeek.be

Bekijk hier reeds ons aanbod

Corona Update

Beste ouders,

Zoals verwacht kregen we woensdag het nieuws dat de scholen NIET opengaan - tem 3 mei.
We blijven in opvang voorzien voor die leerlingen :

  • waarvan de ouders moeten gaan werken.
  • waarvoor het thuiszitten problematisch is.

We vragen steeds om uw kind zelf te brengen / halen  ( indien mogelijk) . Belangrijk is zomin mogelijk (verschillende) contacten te hebben.
We hopen dat iedereen in goede gezondheid is / blijft.

De leerkrachten nemen contact met jullie op om te horen hoe het gaat en om opdrachten op maat van uw kind door te geven.

Indien vragen / problemen :  03/669.68.19 (tussen 9-16u)

RSS
123

AANBOD

ONS TEAM

CONTACTEER ONS

NIEUWS

Jaarthema BuSO

Nieuwsbrieven Lagere School

ACTIVITEITENKALENDER

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.