× Search

Wij danken Cera van harte voor de steun die we kregen voor de aankoop van een beamer voor ons ICT lokaal.

Hoe kan je ons steunen?

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze school. Als school voor buitengewoon onderwijs kunnen wij door deze middelen ons onderwijs nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke ontwikkelingsbehoeften van onze kinderen.

Financiële giften zijn welkom op rekening van onze school VZW Berkenbeek BE76 7360 0567 7695  (BIC: KREDBEBB)

Bedankt!

Wij danken Garage Clissen in Loenhout (Audi) en Kalmthout (VW) voor de schenking van 10 volledige PC's voor de vernieuwing van ons informaticamateriaal in het BuSO en het BuBaO.

Wij danken Bank Nagelmackers voor het schenken van 20 volledige PC's voor de vernieuwing van ons informaticamateriaal in het BuSO en het BuBaO. Deze PC's krijgen weldra een bestemming in onze scholen.

DEEL JE VERHAAL OP

'DE SCHELP' ONS ZORGNETWERK NOORDERKEMPEN

De Schelp Zorgnetwerk Noorderkempen vormt samen met het Revalidatiecentrum, de scholen voor buitengewoon onderwijs Berkenbeek de zorginstellingen van het Spectrum, een netwerk van instellingen, dat opkomt voor personen met een beperking in de Noorderkempen. Doel is: nieuwe initiatieven te ontwikkelen en te beheren, de onderlinge samenhang en de interne communicatie te bevorderen, de gemeenschappelijke initiatieven van de drie organisaties te ondersteunen en te stimuleren, de relaties met de lokale besturen te onderhouden.