Search
× Search
woensdag 16 januari 2019

We zijn een katholieke dialoogschool!

 

Je bent WELKOM op onze school. Wie je ook bent, wat je ook gelooft....Samen met jongeren en hun ouders willen we op pad gaan. We willen elkaar ontmoeten, leren van elkaars uniek zijn....Samen stilstaan bij het Wonder van het leven, ieder met zijn of haar eigen rugzak... steeds zoekende naar antwoorden die ons brengen bij de normen en waarden die we belangrijk vinden. Binnen deze normen en waarden ervaren we de verbondenheid met onszelf,met elkaar en met God.

Berkenbeek is een katholiek geïnspireerde dialoogschool. Dit wil zeggen dat wij willen werken vanuit de christelijke inspiratie, het katholieke geloofskader, maar als dialoogschool open staan voor andere levensvisies en levenshoudingen. Er is ruimte tot ontmoeting met anders- of niet-gelovigen. We trachten onze leerlingen bewust te leren kijken naar geloven, en dit binnen de pluraliteit van onze samenleving. We trachten, rekening houdend met hun mogelijkheden, het christelijk geloof toegankelijk te maken en hen te laten zien welke antwoorden het biedt op vragen naar zingeving.

Agenda en Evenementen

MAIL NAAR EEN KENNIS
DEEL JE VERHAAL OP

Steun Ons

We zijn steeds verheugd als mensen een gift willen doen aan onze school. Als school voor buitengewoon onderwijs kunnen wij door deze middelen ons onderwijs nog kwaliteitsvoller afstemmen op de specifieke ontwikkelingsbehoeften van onze kinderen.

Financiële giften zijn welkom op rekening van onze school VZW Berkenbeek BE76 7360 0567 7695  (BIC: KREDBEBB)

 

Onze nieuwsbrief


Contactgegevens

Berkenbeek buitengewoon onderwijs
Nieuwmoerse Steenweg 113
2990 Wuustwezel
T: 03/669.68.19 (Basisschool)
T: 03/669.67.73 (Secundaire school)
M: info@berkenbeek.be
W: www.berkenbeek.be

Copyright 2019 door Berkenbeek B.O.