Berkenbeek ESF
berkenbeek-natuurlijk-banner
50 jaar Berkenbeek

7 november 2022

50 jaar Berkenbeek

Feest

50 jaar Berkenbeek… een mijlpaal, een speciaal moment, waarop we terugblikken en feest vieren! Denk eens aan een gouden jubileum van een koppel dat 50 jaar getrouwd is. Iedereen komt samen om het leven te vieren van het gouden paar. Er klinkt een speech met herinneringen en grappige anekdotes, we bewonderen nostalgische foto’s en mensen vertellen over die ‘goeie ouwe tijd’. Het koppel zelf zit genietend rond te kijken en te glimlachen naar elkaar.

Ook wij kijken terug en zien dat Berkenbeek lééft, in beweging is en nog steeds ‘meegaat met zijn tijd’! Stilstaan is immers achteruit gaan. Van bij de start op 1 september 1970 tot op vandaag zijn we ontzettend gegroeid. Niet alleen in aantal leerlingen, personeelsleden en steeds meer gebouwen maar ook in aanbod. Tevens hebben we al menige uitdaging aangegaan : M-decreet, corona om maar een paar recente te noemen … Dit met ons hoofddoel steeds in ons achterhoofd: Goed onderwijs op maat van al onze leerlingen! En dit gaan we zeker blijven doen door steeds te anticiperen op wat er op ons afkomt.

Om het jaar een extra feestelijk tintje te geven krijgen we op verschillende momenten van het jaar het bezoek van Fanny Feestneus…die echt een neus heeft voor feestjes…en hier op Berkenbeek heeft ze er eentje geroken. Ze was ook superblij met onze schoolband Amai die zich ook heel feestelijk hadden uitgedost op onze ‘spring –er- eens- uit- dag’.

We nodigen jullie uit om samen met ons feestelijk terug te blikken op de afgelopen 50 jaar en hopelijk een keertje er samen op te klinken.